מצב נגישות / ניווט באמצעות מקלדת דלג לתוכן תפריט אתר פאנל נגישות איפוס נגישות מפת אתר הצהרת נגישות

אתר זה עושה שימוש בקבצי cookies, לרבות קבצי cookies של צד שלישי, עבור שיפור הפונקצינליות, שיפור חוויית הגלישה, ניתוח התנהגות גולשים (web analytics) ושיווק ממוקד. המשך גלישה באתר זה מבלי לשנות את הגדרת קבצי ה-cookies של הדפדפן, מהווה אישור לשימוש שלנו בקבצי cookies. 

אירועים בשריים כשרים בזכרון יעקב

קאזה ברונה היא מסעדה ים תיכונית כשרה בזכרון יעקב, המציעה מגוון עשיר של תפריטים, לצד נוף פסטורלי של הכרמל והים .

המסעדה מתמחה באירועים פרטיים, ימי הולדת, סדנאות, וארוחות לקבוצות.

המסעדה מציעה חלל פרטי ואינטימי הצופה לנוף עוצר נשימה.

מערכת הגברה ומקרן זמינים בתוספת תשלום.

קאזה ברונה היא המקום המושלם לחגוג אירועים מיוחדים, עם אווירה נעימה, שירות מצוין, ואוכל משובח.

שם התפריט “בת שלמה”

מחיר לאדם: 139 ₪ כולל מע”מ |  לא כולל 12% שירות | ההגשה מתבצעת במזנונים | התפריט מוצע לקבוצות בנות 30 איש משלמים ומעלה.

מנות פתיחה

  • פסטייה עוף
  • סלט ישראליבצל סגול, מלפפון, עגבניות, קולורבי, כרוב סגול, גרגירי חומוס, פלפל חריף ופטרוזיליה עם מיץ לימון ושמן זית
  • סלט עלים טריים– מס סוגי חסות רעננות עם וינגרט חרדל, פרי עונתי ותערובת פיצוחים.
  • סלט עדשים שחורות – צימוקים, בצל סגול פרוס, אורוגלה, שומר וסומק.
  • חומוס עם גרגירים, מתובל בכמון, לימון ועשבים.
  • לחם הבית

מטבלים

  • טחינה הר ברכה עם פטרוזיליה קצוצה
  • טפנד של זיתים שחורים.

2 עיקריות לבחירה

  • חזה עוף – צלוי על הגריל בתערובת תבלינים אוריאנטלית ובצל ירוק קצוץ.
  • פילה בוריבקראסט של עשבי תיבול טריים, שום ושקדים
  • קבב טלה – על הגריל, עם עשבי תיבול טריים מוגש עם טחינה הר ברכה.
  • קציצות ירק – קציצות על בסיס בטטה, תפו”א, עשבי תיבול, מוגש עם רוטב טרטר (צמחוני).

2 תוספות חמות לבחירה

  • אורז עם ירקות מוקפצים – אורז עם כורכום ופלפלים, קישואים, בצל וגזר מוקפצים.
  • אורז פרסי לבן – עם שמיר וגרעינים .
  • תפוא צלויים בתנור– מוקפצים עם אורגנו, רוזמרין, מרווה ושום.
  • קישואים ובצלים קלויים– עם קרמבל של פירורי לחם ותבלינים יבשים. 

קינוחים ושתיה חמה בהגשה אישית

  • מלבי קוקוס מלבי מחלב קוקוס, סירופ ורדים, שבבי קוקוס ופרי עונתי.
  • קפה ותה בסיום הארוחה.
  • בר קינוחים עשיר (חופשי) – תוספת 25 ₪ לאדם.
  • יין תישבי לפי צריכה- 95 ₪ לבקבוק (מוגש על חבית במזיגה עצמית).
  • בירה ישראלית לפי צריכה- 25 לבקבוק. 

כללי

* במהלך הארוחה יוגשו לשולחן מיצי פריגת טבעיים ללא הגבלה.
* ראו הערות נוספות בתחתית עמוד זה.

שם התפריט “בנימינה”

מחיר לאדם: 169 ₪ כולל מע”מ |  לא כולל 12% שירות | ההגשה מתבצעת במזנונים | התפריט מוצע לקבוצות בנות 30 איש משלמים ומעלה.

מנות פתיחה

  • פסטייה עוף
  • סלט ישראליבצל סגול, מלפפון, עגבניות, קולורבי, כרוב סגול, גרגירי חומוס, פלפל חריף ופטרוזיליה עם מיץ לימון ושמן זית
  • סלט עלים טריים– מס סוגי חסות רעננות עם וינגרט חרדל, פרי עונתי ותערובת פיצוחים.
  • סלט עדשים שחורות – צימוקים, בצל סגול פרוס, אורוגלה, שומר וסומק.
  • טבולה קינואה – קינואה אדומה, עשבי תיבול טריים קצוצים (פטרוזיליה, כוסברה, שמיר, בצל ירוק נענע), חמוציות קצוצות ושקדים קלויים.
  • משוויאה– שלל ירקות שרופים על הגריל, קצוצים על הסכין עם שום, כוסברה, לימון ושמן זית.
  • חומוס עם גרגירים, מתובל בכמון, לימון ועשבים.
  • לחם הבית

מטבלים

  • טחינה הר ברכה עם פטרוזיליה קצוצה
  • טפנד של זיתים שחורים.

3 עיקריות לבחירה

  • חזה עוף – צלוי על הגריל בתערובת תבלינים אוריאנטלית ובצל ירוק קצוץ.
  • פילה בוריבקראסט של עשבי תיבול טריים, שום ושקדים
  • קבב טלה – על הגריל, עם עשבי תיבול טריים מוגש עם טחינה הר ברכה.
  • קציצות ירק – קציצות על בסיס בטטה, תפו”א, עשבי תיבול, מוגש עם רוטב טרטר (צמחוני).
  • פרגית על הגריל – בתערובת תבלינים אוריאנטלית ובצל ירוק קצוץ.
  • פרגית צלויה – במרינדת ברביקיו מעושנת. 

3 תוספות חמות לבחירה

  • אורז עם ירקות מוקפצים – אורז עם כורכום ופלפלים, קישואים, בצל וגזר מוקפצים.
  • אורז פרסי לבן – עם שמיר וגרעינים .
  • פירה – תפו”א ובטטות, שום קונפי ושמן זית.
  • תפוא צלויים בתנור– מוקפצים עם אורגנו, רוזמרין, מרווה ושום.
  • קישואים ובצלים קלויים– עם קרמבל של פירורי לחם ותבלינים יבשים.

קינוחים ושתיה חמה בהגשה אישית

  • מלבי קוקוס מלבי מחלב קוקוס, סירופ ורדים, שבבי קוקוס ופרי עונתי
  • נוגט שוקולד בלגי שכבות של מוס שוקולד.
  • קפה ותה בסיום הארוחה
  • בר קינוחים עשיר (חופשי)- תוספת 25 ₪ לאדם.
  • יין תישבי לפי צריכה- 95 ₪ לבקבוק (מוגש על חבית במזיגה עצמית).
  • בירה ישראלית לפי צריכה- 25 לבקבוק. 

כללי

* במהלך הארוחה יוגשו לשולחן מיצי פריגת טבעיים ללא הגבלה.
* ראו הערות נוספות בתחתית עמוד זה.

שם התפריט “גבעת עדה”

מחיר לאדם: 199 ₪ כולל מע”מ |  לא כולל 12% שירות | ההגשה מתבצעת במזנונים | התפריט מוצע לקבוצות בנות 30 איש משלמים ומעלה.

מנות פתיחה

  • פסטייה עוף
  • סלט ישראליבצל סגול, מלפפון, עגבניות, קולורבי, כרוב סגול, גרגירי חומוס, פלפל חריף ופטרוזיליה עם מיץ לימון ושמן זית.
  • סלט עלים טרייםמס סוגי חסות רעננות עם וינגרט חרדל, פרי עונתי ותערובת פיצוחים.
  • סלט עדשים שחורותצימוקים, בצל סגול פרוס, אורוגלה, שומר וסומק.
  • טבולה קינואהקינואה אדומה, עשבי תיבול טריים קצוצים (פטרוזיליה, כוסברה, שמיר, בצל ירוק נענע), חמוציות קצוצות ושקדים קלויים.
  • אנטיפסטי ירקות קלוייםמבחר ירקות עונתיים צלויים עם שמן זית, שום ווינגרט בלסמי.
  • משוויאהשלל ירקות שרופים על הגריל, קצוצים על הסכין עם שום, כוסברה, לימון ושמן זית.
  • חומוס עם גרגירים, מתובל בכמון, לימון ועשבים.
  • לחם הבית

מטבלים

  • טחינה הר ברכה עם פטרוזיליה קצוצה
  • טפנד של זיתים שחורים.

4 עיקריות לבחירה

  • חזה עוף – צלוי על הגריל בתערובת תבלינים אוריאנטלית ובצל ירוק קצוץ.
  • פילה בוריבקראסט של עשבי תיבול טריים, שום ושקדים
  • קבב טלה – על הגריל, עם עשבי תיבול טריים מוגש עם טחינה הר ברכה.
  • קציצות ירק – קציצות על בסיס בטטה, תפו”א, עשבי תיבול, מוגש עם רוטב טרטר (צמחוני).
  • פרגית על הגריל – בתערובת תבלינים אוריאנטלית ובצל ירוק קצוץ.
  • פרגית צלויה – במרינדת ברביקיו מעושנת.
  • קציצות בקר – בתבשיל עם גרגרי חומוס, סלרי, מנגולד, כורכום, לימון ושום.
  • פילה סלמון – אפוי בתערובת תבלינים יבשה הנטחנת במקום.
  • צלעות בקר – תבשיל צלעות עשיר עם יין אדום, ירקות שורש, שזיפים ובהרט. 

3 תוספות חמות לבחירה

  • אורז עם ירקות מוקפצים – אורז עם כורכום ופלפלים, קישואים, בצל וגזר מוקפצים.
  • אורז פרסי לבן – עם שמיר וגרעינים .
  • פירה – תפו”א ובטטות, שום קונפי ושמן זית.
  • תפוא צלויים בתנור– מוקפצים עם אורגנו, רוזמרין, מרווה ושום.
  • קישואים ובצלים קלויים– עם קרמבל של פירורי לחם ותבלינים יבשים.
  • ירוקים– שעועית ירוקה ומנגולד מוקפצים עם שום ויין לבן.

קינוחים ושתיה חמה בהגשה אישית

  • קרמבל תפוחים עוגת תפוחים חמה עם תפוחים, צימוקים, קינמון ובצק פריך בליווי גלידת ווניל.
  • קפה ותה בסיום הארוחה
  • בר קינוחים עשיר (חופשי)- תוספת 25 ₪ לאדם.
  • יין תישבי לפי צריכה- 95 ₪ לבקבוק (מוגש על חבית במזיגה עצמית).
  • בירה ישראלית לפי צריכה- 25 לבקבוק. 

כללי

* במהלך הארוחה יוגשו לשולחן מיצי פריגת טבעיים ללא הגבלה.
* ראו הערות נוספות בתחתית עמוד זה.

שם התפריט “זכרון יעקב”

מחיר לאדם –269 ₪ כולל מע”מ | לא כולל 12% שירות | ההגשה מתבצעת במזנונים | התפריט מוצע לקבוצות בנות 30 איש משלמים ומעלה.

מנות פתיחה

  • פסטייה עוף
  • סלט ישראלי– בצל סגול, מלפפון, עגבניות, קולורבי, כרוב סגול, גרגירי חומוס, פלפל חריף ופטרוזיליה עם מיץ לימון ושמן זית
  • סלט עלים טריים– מס סוגי חסות רעננות עם וינגרט חרדל, פרי עונתי ותערובת פיצוחים.
  • סלט עדשים שחורות – צימוקים, בצל סגול פרוס, אורוגלה, שומר וסומק.
  • חומוס עם גרגירים, מתובל בכמון, לימון ועשבים.
  • טבולה קינואה – קינואה אדומה, עשבי תיבול טריים קצוצים (פטרוזיליה, כוסברה, שמיר, בצל ירוק נענע), חמוציות קצוצות ושקדים קלויים.
  • אנטיפסטי ירקות קלויים– מבחר ירקות עונתיים צלויים עם שמן זית, שום ווינגרט בלסמי.
  • סלט שעועית וארטישוק– שעועית לבנה, לבבות ארטישוק, עלי בזיליקום טריים, עגבניות שרי, פסטו בזיליקום וקרוטונים.
  • משוויאה– שלל ירקות שרופים על הגריל, קצוצים על הסכין עם שום, כוסברה, לימון ושמן זית.
  • מסחן עוף – עמדת בניה אישית של תבשיל כרעי עוף מפורקים עם צימוקים, בצל מטוגן ותבלינים. מוגש עם פיתות קלויות, טחינה, אריסה ולימון כבוש.
  • לחם הבית

מטבלים

  • טחינה הר ברכה עם פטרוזיליה קצוצה
  • ממרח עגבניות מיובשות
  • פסטו בזיליקום
  • טפנד של זיתים שחורים.

4 עיקריות לבחירה

  • חזה עוף – צלוי על הגריל בתערובת תבלינים אוריאנטלית ובצל ירוק קצוץ.
  • פילה בוריבקראסט של עשבי תיבול טריים, שום ושקדים
  • קבב טלה – על הגריל, עם עשבי תיבול טריים מוגש עם טחינה הר ברכה.
  • קציצות ירק – קציצות על בסיס בטטה, תפו”א, עשבי תיבול, מוגש עם רוטב טרטר (צמחוני).
  • פרגית על הגריל – בתערובת תבלינים אוריאנטלית ובצל ירוק קצוץ.
  • פרגית צלויה – במרינדת ברביקיו מעושנת.
  • קציצות בקר – בתבשיל עם גרגרי חומוס, סלרי, מנגולד, כורכום, לימון ושום.
  • פילה סלמון – אפוי בתערובת תבלינים יבשה הנטחנת במקום.
  • צלעות בקר – תבשיל צלעות עשיר עם יין אדום, ירקות שורש, שזיפים ובהרט.
  • אנטריקוט – סטייק אנטריקוט מיושן, עשוי על הגריל, מוגש פרוס עם רוטב צ’ימיצ’ורי.

3 תוספות חמות לבחירה

  • אורז עם ירקות מוקפצים – אורז עם כורכום ופלפלים, קישואים, בצל וגזר מוקפצים.
  • אורז פרסי לבן – עם שמיר וגרעינים .
  • פירה – תפו”א ובטטות, שום קונפי ושמן זית.
  • תפוא צלויים בתנור– מוקפצים עם אורגנו, רוזמרין, מרווה ושום.
  • קישואים ובצלים קלויים– עם קרמבל של פירורי לחם ותבלינים יבשים.
  • ירוקים– שעועית ירוקה ומנגולד מוקפצים עם שום ויין לבן.

קינוחים ושתיה חמה בהגשה אישית

  • מלבי קוקוס – מלבי מחלב קוקוס, סירופ ורדים, שבבי קוקוס ופרי עונתי
  • נוגט שוקולד בלגי שכבות של מוס שוקולד.
  • קרמבל תפוחים עוגת תפוחים חמה עם תפוחים, צימוקים, קינמון ובצק פריך
  • קפה ותה בסיום הארוחה
  • בר קינוחים עשיר (חופשי)- תוספת 25 ₪ לאדם.
  • יין תישבי לפי צריכה- 95 ₪ לבקבוק (מוגש על חבית במזיגה עצמית).
  • בירה ישראלית לפי צריכה- 25 לבקבוק.

כללי

* במהלך הארוחה יוגשו לשולחן מיצי פריגת טבעיים ללא הגבלה.
* ראו הערות נוספות בתחתית עמוד זה.

  • נא להודיע מראש על צמחונים (עד 5% מסך המוזמנים).
  • נא לשים לב לגודל קבוצה מינימלי בתפריטים השונים
  • מספר המוזמנים מחייב – בקבוצות בהן מוגדר מינימום יחויב המינימום או הכמות המוזמנת אף אם מגיעים פחות משתתפים.
  • ניתן לשנות את מספר המשתתפים,עד 20% ועד 48 שעות מראש.
  • ארוחות לקבוצות הגדולות מ 30 איש יוגשו במזנון.
  • המסעדה כשרה – תעודה תשלח בפקס עפ”י בקשה
  • המסעדה רשאית להחליף מנה לשוות ערך במידה ויש חוסר בשוק.
  • במידה ותתקיים הופעה אומנותית לפני אחרי או במהלך הארוחה או במידה והארוחה תתארך מעבר לזמן המקובל (מעבר לשעתיים) תחול תוספת כללית של 300 ₪ לכל שעה נוספת או חלק ממנה.
  • ניתן להשכיר מקרן+מסך בעלות של 300 ₪
  • תנאי תשלום: בסיום הארוחה
  • קובץ תפריטים+טופס הזמנה